Despre Noi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Istoric

Firma cu capital integral privat , infiintata in 1995 de catre Petru Calian, SC MODENA PRODCOM este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert si Industrie Cluj.

Firma si-a inceput activitatea cu un capital social minim si o cifra de afaceri relativ mica. In prezent societatea s-a dezvoltat ajungand una dintre cele mai cunoscute firme in domeniu.Succesul deosebit al afacerii se datoreaza strategiei companiei care vizeaza 3 factori:accesibilitatea in ceea ce priveste pretul produselor,disponibilitatea personalului nostru, unicitatea modelelor realizate dar si grija cu care ne alegem in permanenta furnizorii.

De-a lungul anilor societatea noatra a cunoscut o crestere continua ajungand in 20 de ani de activitate la o retea de 6 magazine cu o suprafata de expunere de peste 3000 mp si un sector de productie destinat mobilierului personalizat din pal melaminat.Mobilierul se realizeaza in culorile si dimensiunile necesare pentru a se potrivi designului oricarui tip de spatiu. Producem mobilier pentru apartamente, case, birouri, societati comerciale la preturi avantajoase.

Apelati la firma noastra si  puteti beneficia de urmatoarele avantaje:

  • cel mai bun pret
  • produse si servicii la un inalt nivel de calitate
  • o mare varietate de produse:peste 500 de modele
  • posibilitatea de a comanda orice tip de mobilier
  • vanzari in 12 rate fara dobanda !!!
  • transport si montaj gratuit

Strategia de dezvoltare

Prioritatile companiei noastre pentru urmatoarea perioada sunt: valorificarea cat mai buna a resurselor firmei, extinderea si modernizarea activitataii de productie dar si identificarea de noi piete de desfacere.Calitatea si imbunatatirea serviciilor precum si diversificarea ofertei reprezinta de asemenea o preocupare constanta!

Cariera

Strategia noastra in ceea ce priveste politica de personal are la baza un adevar de necontestat: personalul reprezinta o resursa strategica a societatii. Am creat astfel o echipa dinamica in care oamenii muncesc cu profesionalism in vederea atingerii obiectivelor firmei si a celor personale.Incurajam comunicarea , creativitatea, initiativa, implicarea si dorinta de perfectionare.