Istoric

Firma cu capital integral privat, infiintata in 1995 de catre Petru Calian, SC MODENA PRODCOM este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert si Industrie Cluj.

Firma si-a inceput activitatea cu un capital social minim si o cifra de afaceri relativ mica. In prezent societatea s-a dezvoltat ajungand una dintre cele mai cunoscute firme in domeniu. Succesul deosebit al afacerii se datoreaza strategiei companiei care vizeaza 3 factori: accesibilitatea in ceea ce priveste pretul produselor, disponibilitatea personalului nostru, unicitatea modelelor realizate dar si grija cu care ne alegem in permanenta furnizorii.

De-a lungul anilor, societatea noastra a cunoscut o crestere continua ajungand in 25 de ani de activitate la o retea de 6 magazine cu o suprafata de expunere de peste 3000 mp si un sector de productie destinat mobilierului personalizat din pal melaminat. Mobilierul se realizeaza in culorile si dimensiunile necesare pentru a se potrivi designului oricarui tip de spatiu. Producem mobilier pentru apartamente, case, birouri, societati comerciale la preturi avantajoase.

Apelati la firma noastra si puteti beneficia de urmatoarele avantaje:

cel mai bun pret
produse si servicii la un inalt nivel de calitate
o mare varietate de produse:peste 500 de modele
posibilitatea de a comanda orice tip de mobilier
vanzari in 12 rate fara dobanda !!!
transport si montaj gratuit

Strategia de dezvoltare

Prioritatile companiei noastre pentru urmatoarea perioada sunt: valorificarea cat mai buna a resurselor firmei, extinderea si modernizarea activitatii de productie dar si identificarea de noi piete de desfacere. Calitatea si imbunatatirea serviciilor precum si diversificarea ofertei reprezinta de asemenea o preocupare constanta!
Cariera

Strategia noastra in ceea ce priveste politica de personal are la baza un adevar de necontestat: personalul reprezinta o resursa strategica a societatii. Am creat astfel o echipa dinamica in care oamenii muncesc cu profesionalism in vederea atingerii obiectivelor firmei si a celor personale. Incurajam comunicarea, creativitatea, initiativa, implicarea si dorinta de perfectionare.